Suomeksi

VisualBridge Nyland – projekti

VisualBridge Nyland – projekti on lyhytaikainen, kun se aloitti maaliskuussa 2013 ja päättyy helmikuussa 2014. Projektimme tavoite on sitä, että tiedottaa kuntille Uudellamaalla ja viranomaisille viittomakielisille saatavuuden parannuksesta, esim. websivustolla tarjotaan tiedotetta viittomakielellä. Myös viittomakielisille, kuinka he voivat vaikuttaa kotikuntiansa ja mistä he voivat löytää tiedotetta viittomakielellä.

Projekti on päättynyt 28.2.2014.

________________________________________________________________________________

Tiedote (28.2.2014) : Tulokset – kysely viittomakielisen websivuston palveluista kunnilla ja viranomaisilla

Tiivistelmä ja tilastollista tuloksia löytyy tästä linkistä, siellä myös voit nähdä tiivistelmää suomenruotsalaisella viittomakielellä.

VisualBridge Nyland – projekti Finlandssvenska teckenspråkiga rf:na on tehnyt kartoituksen kuntien websivustosta Uudellamaalla ja viranomaisten. Tulos on sitä, että viittomakielistä tiedotetta on valtavasti vähäistä.

Kysely teille, asukkaana/kansalaisena viittomakielisen websivuston palveluista kunnilla ja viranomaisilla, kuinka kuntien ja viranomaisten palvelut ovat tarjonneet viittomakielistä tiedotetta sinulle, ja kuinka niiden palvelut pitäisi kehittyä viittomakielisestä tiedotteesta, kun vierailet niiden sivustoilla.

Kiitos vastaajille, jotka osallistuivat kyselyyn!